Inwoners Meppel winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Domien en Marianne  worden verrast door Gaston.
Domien en Marianne worden verrast door Gaston.
Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden
Meppel – Dat was lekker wakker worden voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7943 EC (straat: Woltingepad) in Meppel. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

De negen deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 90.909 euro tot 181.818 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Harry en Liesbeth in de prijzen.

Domien en Marianne winnen 181.818 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “Dat wordt een nieuwe camper! Verder willen we het kantoor opknappen en natuurlijk iets voor de kinderen.” Harry en Liesbeth worden verrast met een cheque van 90.909 euro. Zij reageren enthousiast: “We willen graag een nieuwe vloer en een nieuwe keuken!”

PostcodeKanjer

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

De winnende postcode wordt elke week bekend gemaakt tijdens ‘The Masked Singer’ bij RTL 4. Het programma begint om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen