Cafetaria Haveltermade feestelijk geopend

Van links naar rechts Jaléne, Willian en Monique  Schiphorst.
Van links naar rechts Jaléne, Willian en Monique Schiphorst.
Foto: Benny Spin

Meppel – Cafetaria Haveltermade is maandagavond feestelijk geopend. Onderneemster Monique Schiphorst nam de zaak in het voorjaar over van Dolf Frenay (65), die na veertig jaar van zijn pensioen gaat genieten. Schiphorst is al vele jaren eigenaresse van Cafetaria Lunchroom de Koedijk aan het Rembrandtplein.

Vanwege de verbouwing was de cafetaria twee weken gesloten. Het resultaat mag er zijn. De horecazaak heeft een complete make-over gekregen. De dagelijkse leiding komt in handen van zoon Willian Schiphorst, die hulp krijgt van Kelvin Snijder. Moeder Monique blijft op de achtergrond actief en blijft werkzaam in de Koedijkslanden. Bedoeling is dat dochter Jaléne daar eind volgend jaar de zaak gaat runnen.

Opening door Willian en Monique Schiphorst.

Schiphorst: ‘In de vernieuwde cafetaria wordt veel met verse producten gewerkt, die we betrekken bij de lokale ondernemer. Veel snacks maken we zelf’.  Behalve de mogelijkheid om af te halen, is er ook een restaurant en cafégedeelte, waar voor een vriendelijke prijs gegeten en gedronken kan worden. Vanaf 1 oktober wordt er ook bezorgd in Meppel. ‘We zien de toekomst positief tegemoet’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen