Digitale open dagen bij Terra Meppel VO

Lessituatie.
Lessituatie.
Foto: Terra

Meppel – Terra Meppel VO houdt op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari via livestreams open dagen. ‘Zit jij in groep 8 en wil jij ook kennismaken met het vmbo-groen en het Groene Lyceum? Dan ben je van harte welkom, samen met je ouder(s)/verzorger(s), om deze dagen bij te wonen’, promoot de school.

“Dit jaar kunnen we de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) helaas niet fysiek ontvangen op onze school tijdens de Open Dagen. Daarom zijn de open dagen dit jaar digitaal. We hebben verschillende livestreams en daarnaast is het mogelijk om live vragen te stellen. Zo willen we de leerlingen op een mooie manier toch zoveel mogelijk ondersteunen bij hun keuzeproces om de juiste middelbare school te vinden. De livestreams zijn op vrijdag om 15 uur, 17 uur en 19 uur, op zaterdag om 10 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt inloggen via de website meppel.voterra.nl”, vertelt Brant Aukema van Terra Meppel VO.

Vmbo-groen

Bij Terra kun je naar het vmbo-groen. “Dit is een veelzijdige opleiding. Leerlingen kunnen binnen het vmbo-groen verschillende leerwegen volgen: basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg. Terra Meppel biedt ook de mogelijkheid voor leerwegondersteunend onderwijs. Alle vragen over het vmbo-groen en lwoo kunnen gesteld worden tijdens de online open dagen”.

Het Groene Lyceum

Terra Meppel biedt ook het Groene Lyceum aan. “Dit is een leerroute voor leerlingen die een tl/havo, havo of havo/vwo niveau hebben én ook graag praktisch bezig zijn. Het Groene Lyceum wordt in zes of vijf jaar afgerond. Op het Groene Lyceum wordt veel aandacht besteed aan praktische- en studievaardigheden, zoals slim studeren, samenwerken, plannen en managen. Daarnaast doet de leerling veel praktijkervaring op tijdens verschillende stageperiodes. Aan het einde hebben leerlingen een vmbo-diploma én mbo-diploma niveau 4 op zak en daarmee dus een startbewijs voor het hbo.

De online open dagen Terra Meppel VO zijn vrijdag 29 januari met  livestreams om 15 uur, 17 uur en 19 uur en zaterdag 30 januari livestream om 10 uur.

Voor meer info kijk op http://meppel.voterra.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen