Meppel krijgt een grote oliebollen drive-thru

Oliebollen.
Oliebollen.
Foto: Marjon Besteman via Pixabay

Meppel – Van 27 december tot en met 31 december vestigt zich op het bekende TASTE AWAY terrein bij de watertoren in Meppel de grootste oliebollen drive-thru van Noord-Nederland. Met het recept van een echte oliebollenbakker en een machine met een capaciteit van 2800 oliebollen per uur, wordt het volgens de initiatiefnemers een knallend uiteinde van 2020.

Restaurant en Wijnbar de Nachtwacht, Eetcafé de Beurs en Spijkerman Evenementenverhuur hebben de handen ineen geslagen om ook tijdens de feestdagen een stukje gezelligheid en beleving te bieden in Meppel. Tevens draagt de organisatie bij aan diverse voetbalclubs en verenigingen.

Traffic

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het corona-virus heeft de organisatie besloten om de oliebollenbar te verplaatsen van de Beurs naar het TASTE-AWAY terrein, om zo traffic naar de binnenstad te voorkomen.

De drive-thru is volledig corona-proof en ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Kom in winterse sferen de lekkerste oliebollen afhalen vanuit je eigen auto. De spelregels spreken voor zich!

Openingstijden: elke dag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen