Drenthe komt met een digitale Kerstmarkt

Open elke dag een deurtje.
Open elke dag een deurtje.
Foto: Eigen foto

Assen – Ga jij de kerstmarkten ook zo missen dit jaar? Niet getreurd; Marketing Drenthe brengt de kerstmarkt bij jou thuis! Vanaf 15 december start Drenthe’s digitale Kerstmarkt. Hierbij kun je tien dagen lang een deurtje openen, met elke dag een nieuwe verrassing. Met handige tips, video’s en leuke winacties. Op deze manier tellen we samen af tot de kerstdagen.

Let goed op tijdens je bezoek aan de digitale kerstmarkt! Achter iedere deurtje zit namelijk een letter verstopt. Verzamel de letters en kijk welk woord je hiervan kunt maken. Oplossing gevonden? Stuur het de laatste dag op en maak kans op de hoofdprijs: een weekendje weg in Drenthe samen met je gezin!

Wil je er zeker van zijn dat je geen deurtje overslaat? Schrijf je dan in via http://drenthe.nl/kerstmarkt. Zo word je per mail op de hoogte gehouden. Op 15 december kun je het eerste deurtje openen met daarachter een Drentse verrassing. Iedere dag weer wat nieuws: van heerlijke recepten tot ideeën voor het maken van je eigen kerstversiering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen