Sinterklaas Bongi in Meppel, een bingo maar net even anders

Foto:

Meppel – Voor de liefhebbers wordt zaterdag 5 december een Sinterklaas Bonghi gehouden. Een bongi is hetzelfde als een bingo, maar dan net even anders.

Een bongi wordt in principe online gespeeld, er komen wel nummer aan te pas maar deze staan in verband met dia’s in een presentatie. Op iedere dia staat een vraag, een afbeelding of een liedje. Deze kunnen corresponderen met antwoorden op de speelkaarten.

De speelkaarten bevatten dus woorden in plaats van nummers. De Sinterklaas bongi zal offline en online gespeeld worden bij Go Play Indoor in Meppel. Het leuke is dat waarschijnlijk sint en piet ook nog langs komen. De sint bongi begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur afhankelijk van hoe lang de twee rondes spelen kosten. Een ouder kan met het kind de morgen de sint bongi spelen, zodat de  andere ouder lokaal de laatste cadeaus kan halen of lekkere dingen voor pakjesavond.

Meespelen is gratis, wel dient er geregistreerd te worden waarmee je aangeeft hoeveel kinderen er mee spelen. De speelkaarten ontvang je dan van te voren in de mail alsmede de link om online mee te spelen, hiervoor wordt jitsi meet gebruikt.

De sint bongi prijzen worden beschikbaar gesteld door Riemer Barth, Udinga Media en Go Play Indoor. Go Play indoor is gevestigd aan Blankenstein 200. Zie ook Facebook @goplayindoor

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen