Leo uit Meppel wint 20.000 euro bij kennisquiz BINGO!

Leo met presentator Jan Versteegh.
Leo met presentator Jan Versteegh.
Foto: Eigen foto
Meppel – In de vijfde aflevering van de nieuwe kennisquiz BINGO!, de 100.000 euro quiz, was zaterdag te zien hoe Leo uit Meppel een bedrag van 20.000 euro in de wacht sleepte. Nadat Leo in de eerste ronde zes kandidaten wegspeelde, bood presentator en VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh hem tijdens het spannende finalespel een bedrag van 20.000 euro aan. Dat kon Leo niet aan zich voorbij laten gaan.
Leo besloot na overleg met zijn broertje Jan te gaan voor zekerheid. Hij koos dus voor het uitstapbedrag van 20.000 euro dat presentator Jan Versteegh hem aanbood. Leo: “We willen graag een nieuwe keuken en de tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken! Mijn vrouw en ik willen ook, zodra het weer kan, naar Indonesië.”
Leo met de cheque.

Hoofdprijs

In de nieuwe kennisquiz BINGO! De 100.000 euro quiz strijden zeven kandidaten onder leiding van presentator en VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh om de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro. De quiz bestaat uit zeven rondes waarin de algemene kennis van de kandidaten op de proef wordt gesteld. Na elke ronde valt er één kandidaat af. In de zevende ronde is er nog maar één kandidaat over. Deze finalist neemt het tijdens het finalespel in diverse duels tegen de zes afgevallen kandidaten op en maakt zo kans op de hoofdprijs van 100.000 euro.
BINGO! galmt het door menig woonkamer. Want terwijl de spanning in de studio oploopt, worden bingogetallen getrokken en vallen deelnemers die thuis op de bank meespelen met de VriendenLoterij Bingo in de prijzen. Wie als eerste Bingo heeft wint 100.000 euro. Martien Meiland verrast een aantal winnaars in geheel eigen stijl op ‘Chateau Bingo’, een landgoed waar hij winnaars op gepaste afstand ontvangt.
BINGO! De 100.000 euro quiz is tot en met 28 november wekelijks te zien op zaterdagavond om 21.30 bij SBS6.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen