Meppeler Muiters zijn vernielingen meer dan zat

Verf en krassen op het Muiterskwartier.
Verf en krassen op het Muiterskwartier.
Foto: Eigen foto

Meppel – namens de Meppeler Muiters heeft voorzitter John Bremer aangifte bij de politie gedaan van vernieling en poging tot inbraak in het clubhuis van dit Meppeler shantykoor. Er worden bijna dagelijks vernielingen gepleegd.

‘Gisteren heb ik als Voorzitter van de Meppeler Muiters aangifte gedaan bij de politie voor voortdurende vernieling en poging tot inbraak in ons Muiterskwartier aan de Cornelis Houtmanstraat. Het Houtwerk wordt bijna dagelijks ingekerfd met een scherp voorwerp, er wordt verf op de deuren gespoten, er wordt in de muren gehakt en gisteren heeft iemand getracht om binnen te komen’, laat de voorzitter weten.
Het bestuur heeft daarom besloten om op korte termijn camera’s te plaatsen om de eigendommen van de Muiters te beschermen. Het houtwerk is inmiddels voor de tweede keer binnen drie dagen geschilderd.

Doelstelling

De vereniging heeft als doelstelling het beoefenen van de mannenkoorzang, onder meer en met name (zeemans)liederen, oude ballades, shanty’s. Daarnaast worden muziekuitvoeringen gegeven, maar dergelijke vernielingen kunnen ze niet gebruiken.

Geschilderd en wel…..

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen