Gemeenteraad wil donderdag in gesprek met inwoners

Foto:

Meppel – De gemeenteraad wil komende donderdag in gesprek met de inwoners van Meppel. De raad hoort onder meer graag van inwoners de coronacrisis hebben ervaren. Tijdens De Ronde van donderdag 10 september is de raad op 6 plekken in de gemeente aanwezig om met u in gesprek te gaan. De maatregelen ter beperking van het coronavirus gelden vanzelfsprekend ook bij deze gesprekken. De  gesprekken met raadsleden vinden daarom in een aangepaste en veilige omgeving plaats.

Corona-onderwerpen die aan de orde kunnen komen, zijn waar mensen tegenaan liepen, wat goed ging, wat zorgen zijn over de toekomst, welke ideeën mensen hebben voor de 1,5 meter samenleving, waar de raad extra aandacht aan moet geven. ‘De raad hoort graag uw ervaring, mening, suggesties, aandacht- en zorgpunten.’

Locaties

Inwoners kunnen op meerdere locaties in gesprek gaan, te beginnen tijdens de markt op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur op het Kerkplein. daarnaast van 19.00 tot 21.00 uur in Nijeveen bij de Coop, in het centrum van Meppel bij De Swaenenborgh – AH, in de Haveltermade bij de Aldi, in de Oosterboer bij de AH en in de Koedijkslanden bij de Jumbo.