Geld lenen in Drenthe nog steeds niet populair

Foto:

Meppel – Inwoners van de provincie Drenthe lenen nog steeds de laagste bedragen. Dit blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. Mensen uit de provincie Drenthe lenen in de eerste helft van 2020 gemiddeld een bedrag van 15.870 euro. In 2019 leende de provincie Drenthe ook al het minst, met een gemiddeld bedrag van 17.471 euro.

Geld.nl onderzocht de gegevens van ruim 12.500 kredietaanvragen in de eerste helft van 2020 en zette dit af tegen alle aanvragen die in 2019 werden gedaan. Ondanks dat inwoners van Drenthe gemiddeld dus iets meer zijn gaan lenen in 2020, blijft het gemiddelde bedrag voor geld lenen in deze provincie het laagste van Nederland.

Over Geld.nl

Geld.nl is een onafhankelijke financiële vergelijkingssite. Geld.nl onderscheidt zich in de markt door het vergelijken van het grootste aanbod financiële producten. Zodoende weet je altijd zeker dat het voordeligste product ertussen staat.

Op Geld.nl vergelijk je naast leningen ook autoverzekeringen, woon- en reisverzekeringen, hypotheken en nog veel meer financiële producten. Geld.nl is als één van de weinige vergelijkers aangesloten bij het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen