Ken Besuijen zingt aubade vanuit Londen voor wie maar mee wil doen

Ken Besuijen.
Ken Besuijen.
Foto: Facebook

Meppel – Vanuit Londen verzorgt de bekende Meppeler Ken Besuijen op Koningsdag, komende maandag, een digitale aubade. Hij roept iedereen op mee te doen en daarna ook gewoon te proosten op het koningshuis. De uitnodiging deed hij via zijn Facebookpagina.

“Lief publiek! Nu we dit jaar aan huis gekluisterd zitten wil ik traditiegetrouw toch een duit in het zakje doen en voor u en voor jou alsnog een aubade organiseren! Vanuit huis zing ik voor u het traditionele repertoire van de Meppeler aubade en daarmee hoop ik zo de jaarlijkse Koningsdag van Meppel, in een ander jasje, alsnog een mooie invulling te geven! Zingt u mee? Nodig gerust iedereen uit! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!”

Landelijk moment

Om 10.00 uur vindt vanuit de Koninklijke bond van Oranjeverenigingen het landelijke moment plaats waarop iedereen massaal het Wilhelmus zingt. Op hun website schrijven ze: Vanuit deuropeningen en balkons zingen of spelen we het Wilhelmus met het Koninklijk Concertgebouworkest.
#Wilhelmus2020
www.oranjebond.nl

Dan is het de beurt aan ken: “U kunt daarna de koffie met de oranjekoek en oranjebitter klaarzetten zodat u om 10.15 uur samen met mij de Meppeler aubade digitaal invulling kunt geven.”

Programma:

– Oranje Boven (Ik zing zoals elk jaar een nieuw geschreven versie voor u. Het refrein zingen we allemaal, de coupletten neem ík voor mijn rekening!)
– Het Land van Maas en Waal
– Het Lied van de Meppeler Toren
– Het Drents Volkslied
– Lang zal hij leven
– De toegift!

“Vanuit mijn tijdelijk woonplaats London wens ik u alvast een prachtige Koningsdag toe!”

Ken Besuijen

De live-verbinding is te vinden op de Facebookpagina ‘Ken Besuijen’. Zie https://www.facebook.com/Kdbesuijen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen