Team Bastov eerste officiële gezonde(re) sportkantine

Gezond bij Team Bastov.
Gezond bij Team Bastov.
Foto: MeppelActief

Meppel – Team Bastov is de eerste officiële gezonde(re) sportkantine in de gemeente Meppel. dat is vandaag bekendgemaakt. Team:Fit is een initiatief van JOGG, waarbij wordt gestreefd naar een gezondere sportomgeving. Dat gebeurt onder andere door het aanbod in sportkantines gezonder te maken.

Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn of ten koste van de omzet te gaan. Een kleine aanpassing zoals een gezond alternatief aanbieden is al goed. Team:Fit komt kosteloos langs, helpt je, geeft advies en kan een kantinescan maken. Hieruit blijkt hoe gezond de vereniging is en hoe de vereniging nog gezonder kan worden. Verenigingen kunnen zo een bronzen, zilveren of gouden certificaat ontvangen.

Certificaten

In de gemeente Meppel zijn meerdere sportverenigingen bezig met een gezonde(re) sportkantine. Meppel Actief is ervan overtuigd dat we in de toekomst meerdere certificaten gaan uitreiken. Team Bastov is de 1e sportvereniging die een gouden certificaat in ontvangst mag nemen. De officiële uitreiking vindt later plaats bij Team Bastov.

Team:Fit kan iedere vereniging helpen het aanbod in de kantine lekkerder en gezonder te maken. Je kunt jouw ideeën bespreken met een persoonlijke Team:Fit coach die gratis bij jouw vereniging langskomt zodra dit weer mogelijk is vanwege de corona maatregelen. Interesse? Neem contact op met Meppel Actief: [email protected] of bel naar 06-13702656.
Info: http://www.meppelactief.nl, instagram, twitter en facebook pagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen