Eline Bakker geeft concert in Kruiskerk, helft van opbrengst is voor kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika

Eline Bakker
Eline Bakker
Foto: Henri Doornbos

Missie in Meppel houdt op vrijdag 17 juni een concert met Eline Bakker. De helft van de opbrengst gaat naar naschoolse opvang voor 1000 kwetsbare (wees)kinderen in Zuid-Afrika.

“Op deze manier maken wij als kerken in Meppel impact op het leven van 1000 kwetsbare kinderen en daarmee in vier jaar tijd op zo’n 2500 à 5000 mensen”, meldt Missie in Meppel.

Khanyisani

Het project waar het geld naar toe gaat, draagt de naam Khanyisani. In het Zulu betekent dit ‘Reflecteer het Licht, zodat andere het kunnen zien’. Hiermee steunt Missie in Meppel het programma ChildVision. Dat richt zich op het trainen van medewerkers van kinderopvangcentra. Op hun beurt zijn de getrainde medewerkers ‘levende voorbeelden’ voor de kinderen die de centra bezoeken, als het gaat om gezondheid, geld en geloof.

Een kaartje kost 20 euro, waarvan 10 euro naar het goede doel gaat. Met de opbrengst van de tour hopen de kerken de opleiding van 30 leerkrachten mogelijk te maken. Het concert is vrijdag 17 juni vanaf 19.45 uur in de Kruiskerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen