Drenthe College biedt mogelijkheid om online met docenten in gesprek te gaan

Foto: Drenthe College

Leerlingen die op zoek zijn naar een geschikte mbo-opleiding kunnen in de week van 13 tot en met 17 december bij het Drenthe College online in gesprek gaan met een docent of studieadviseur.

De individuele gesprekken zijn speciaal bedoeld voor vierdejaarsleerlingen van de middelbare school, mbo-studenten die willen doorstromen en geïnteresseerden in volwassenonderwijs. De docent of studieadviseur neemt na aanmelding contact op om een afspraak via Mircosoft Teams te maken.

Voor studiekiezers die nog twijfelen over een mbo-opleiding is het mogelijk om zich voor ‘algemeen studieadvies’ aan te melden. Een studieadviseur neemt dan contact op. Ook voor vragen over zorgondersteuning en passend onderwijs kunnen belangstellenden bij een studieadviseur terecht.

Studiekeuze

Op drenthecollege.nl/studiekeuze is een webpagina ingericht om geïnteresseerden te helpen bij hun studiekeuze. Belangstellenden kunnen in gesprek gaan met studenten, ervaringsverhalen lezen of video’s van onder andere de DC-locaties in Assen, Emmen en Meppel bekijken. Voor vragen of meer informatie kan op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur contact op worden genomen met het Infoteam via [email protected], 0800-8812345 (gratis), WhatsApp: 06 30229732 of via de live-chat op drenthecollege.nl.

Het Drenthe College heeft een vestiging in Meppel, Assen en Emmen. Aanmelden is tot en met 12 december mogelijk via drenthecollege.nl/events.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen