ChristenUnie bedankt vrijwilligers tijdens gala

De ChristenUnie bedankte de vrijwilligers.
De ChristenUnie bedankte de vrijwilligers.
Foto: ChristenUnie

De ChristenUnie in Meppel hield vorige week voor de vierde keer het vrijwilligersgala. In schouwburg Ogterop zette de fractie vrijwilligers in het zonnetje.

Ook vertelden de vrijwilligers over hun werk. Nico Sieffers en Elsbeth van der Horst van de Stichting Joods Erfgoed vertelden over hun zorg voor de Joodse begraafplaats om daarmee de herinnering aan de Joodse geschiedenis levend te houden. Willemijn van Schilfgaarde vertelde op welke manier het Repaircafé bijdraagt aan een duurzamere wereld.
Sebastiaan van Andel, ondernemer in de Hoofdstraat, zet zich in voor een weeshuis in Gambia en organiseert een ontbijt voor mensen die het niet zo breed hebben.

Bloemetje

Jan en Joke Koeling zijn vrijwilliger bij de Vrij Evangelische Gemeente in de Julianastraat. Ze vertelden hoe ze zorgen voor mensen in hun woonomgeving die zichzelf niet kunnen redden. Twee van de ruim veertig vrijwilligers van de voedselbank waren ook aanwezig. Tjikke van Urk en Idske Kreeft vertelden wat er allemaal gedaan wordt om ruim 100 mensen in Meppel te voorzien van een extra voedselpakket.

De vrijwilligers kregen van fractievoorzitter Ina Booij een bos bloemen, een cadeautje en een dankwoord.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen