Het Drents-Friese Wold in beeld tijdens fotoexpositie

Panorama Aekingerzand.
Panorama Aekingerzand.
Foto:

Volgens Christian komen zijn foto’s in print op groot formaat het beste tot hun recht. Hij is daarom blij dat een deel van zijn werk nu te zien is in het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Belangstellenden die thuis iets aan de wand willen hebben, kunnen contact opnemen met de fotograaf.

Meer foto’s gemaakt in het Drents-Friese Wold zijn te vinden op de website www.christianhoudijk.nl. Hier kun je op een interactieve kaart zelf kiezen welke locatie je digitaal wilt bezoeken. Zo zijn er onder andere foto’s te vinden van het Doldersummerveld, de Ganzenpoel, het Aekingerzand en omgeving Diever.

Plekjes kijken

Pas op zijn 28ste ontdekte Christian de fotografie, toen hij naar zijn huidige woonplaats in Drenthe verhuisde. Met het in beeld brengen van plekken, wil hij dat je voelt hoe het is om daar te zijn. Dat je je spontaan gaat inbeelden dat je er zelf rondloopt.

Hierbij gaat het niet om bijzondere onderwerpen of spectaculaire omstandigheden, maar juist hetgeen waar je normaal gesproken zo langs was gelopen. Een goede reden om na het bekijken van de foto’s in het bezoekerscentrum, ook zelf eens vaker te blijven staan om echt goed te kijken.

Fotoworkshop

Wie zelf ook beter wil leren fotograferen in de natuur, kan zich aanmelden voor een van de fotoworkshops die regelmatig worden aangeboden bij het Buitencentrum. Informatie hierover is te vinden op de website: www.staatsbosbeheer.nl/fotografiedfw. De eerstvolgende workshop is op zondag 1 september.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen