Schouwburg Ogterop mag de deuren weer openen

Het Nationaal Toneel.
Het Nationaal Toneel.
Foto: Joris Smit

Meppel – Vanaf deze week zijn er weer voorstellingen te zien in Schouwburg Ogterop. Ogterop verheugt er enorm op de bezoekers en artiesten weer te mogen ontvangen. Het wordt in ieder geval een unieke ervaring: een voorstelling die speciaal voor een klein publiek (maximaal 30 bezoekers) wordt gespeeld. Veel ruimte en prachtige zichtlijnen.

De komende periode in Schouwburg Ogterop: twee nieuwe toneelparels van Het Nationale Theater met Romana Vrede, ‘Quake’ een energieke en muzikale (dans)voorstelling, De andere oudejaars door Patrick Nederkoorn en Jan Beuving, ouderwetse cinema-horror en een prachtige en meeslepende vertelling door Debby Petter.
           
Twee nieuwe toneelparels: In deze double-bill op vrijdag 27 november brengt Het Nationale Theater twee nieuwe toneelparels op de planken. Met Romana Vrede in ‘Liefdesverklaring’ en Bram Coopmans als Tom Pain. Als extra programma op deze avond zijn twee macabere miniaturen van Harold Pinter over virusbestrijding en politiek te zien.

Energiek en muzikaal

‘Quake’ is een energieke en muzikale (dans)voorstelling over hoe het verleden in ons doorleeft. Net als een aardbeving duizenden kilometers verderop hier een vloedgolf kan veroorzaken, zijn wij producten van onze geschiedenis, aangespoeld in het heden. De acht hartstochtelijk eerlijke performers op het podium hebben hun persoonlijke ‘quakes’ op verschillende plekken in de tijd en op aarde liggen. Ze onderzoeken hoe hun verhaal samenhangt met dat van de mensen om hen heen. Om niet te vergeten dat we geschiedenis zijn. Op vrijdag 4 december te zien in Ogterop.

Kaarten zijn te verkrijgen via http://www.schouwburgogterop.nl of bij de kassa van Ogterop. De kassa is telefonisch bereikbaar via (0522) 25 42 42.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen