Schouwburg Ogterop van start met uitverkocht huis

Foto:

Meppel – Vanaf vrijdag 11 september zijn er weer voorstellingen te zien in Schouwburg Ogterop en kan Ogterop na lange tijd haar bezoekers weer verwelkomen. Deeerste voorstelling is alvast uitverkocht.
Het theaterseizoen gaat op vrijdag 11 september van start met een Dubbelprogramma van de comedians Ronald Goedemondt en Jasper van der Veen. Ronald Goedemondt zou afgelopen maart zijn nieuwste voorstelling ‘Numero Uno’ in Ogterop spelen. Door de Corona-maatregelen kon deze voorstelling niet doorgaan. In plaats van dit avondvullende programma zal Ronald nieuw materiaal uitproberen. Ronald neemt comedytalent Jasper van der Veen (Winnaar Leids Cabaret Festival 2019) mee naar Meppel. Er is nu plaats voor zo’n 100 bezoekers in de Grote zaal van Ogterop. De voorstelling was binnen een mum van tijd uitverkocht.

Veiligheid en gezondheid staan voorop

Schouwburg Ogterop kijkt er naar uit om bezoekers weer te verwelkomen. De veiligheid en gezondheid van de bezoekers, artiesten en medewerkers staan daarbij natuurlijk voorop. Voor het nieuwe theaterseizoen heeft Ogterop dan ook meerdere maatregelen getroffen. Om de anderhalve meter afstand tussen de bezoekers te bewaren, is de capaciteit van de Grote zaal naar beneden bijgesteld. Normaal gesproken biedt de zaal plaats aan bijna 500 bezoekers, dat is nu verlaagd naar 100. Ook zijn er aanpassingen gedaan in het gebouw, waaronder de aanleg van looproutes en worden extra hygiënemaatregelen getroffen. Schouwburg Ogterop doet er alles aan om de bezoekers een veilige, gastvrije en bijzondere theaterbeleving te bieden, zoals bezoekers dat in Ogterop gewend zijn.
Ogterop presenteert nu eerst de voorstellingen die van september tot en met december te zien zijn. In het najaar kijkt Ogterop vooruit naar de tweede helft van het seizoen. De kaartverkoop is gestart via www.schouwburgogterop.nl.

 

 

Reacties