Wollig Landleven fair doet zaterdag Diever aan

Foto:

Diever – Voor mensen met passie voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten is er op 23 augustus een Wollig Landleven fair in Diever. Werkelijk van alles op het gebied van wol, handwerken, lifestyle homedecoratie en streekproducten is er te verkrijgen.

Diverse standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.  Liefhebbers zijn welkom om wol te proeven, ruiken en voelen en zich te laten adviseren door de standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol, is dit een mist. Het is volgens de organisatie gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst.

Streekproducten

Er zijn tevens meerdere standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land, zoals bijvoorbeeld Veluwse en Groningse streekproducten, theesoorten, Kaas uit diverse streken, jams en honingsoorten. De fair vindt plaats op de mooie locatie bij de molen De Vlijt aan de Brinkstraat. De fair begint om 11.00 uur en duurt voort tot 16.30 uur, entree en parkeren is gratis. Alle corona-richtlijnen worden gerespecteerd.

Info: [email protected] en www.wolliglandleven.nl