Culturele zomeravond op het plein bij Welgelegen Koekange

Foto:

Koekange – De familie Bout houdt donderdag 30 juli samen met Ria Westerhuis een culturele zomeravond. In verband met de coronaperikelen zal dit gebeuren buiten plaatsvinden. Er zijn verhalen, poëzie, muziek en lekkere hapjes.

Johan Veenstra uit Nijeholtpade komt graag zijn verhalen met het publiek delen.  Hij vertelt deze veelal humoristische verhalen in het prachtige Stellingwerfs.

Luisterliedjes

Daarnaast is er muziek van Blipsop uit Leeuwarden. Gevoelige luisterliedjes om bij weg te dromen. Tim Honnef uit Leeuwarden is  geen onbekende in de vertelwereld. Hij staat elk jaar op het Storytelling Festival in Edinburgh. Wat hij gaat doen blijft altijd een verrassing tot het laatste moment. Ook Rob Zandgrond zal acte de presence geven én zorgt voor de techniek.

De presentatie is in handen van Ria Westerhuis. Entreeprijs : 16,50 euro p.p. inclusief koffie/thee en koek. Tevens is het mogelijk om een tapasplankje te bestellen (18,95 voor 2 personen) met diverse lekkere hapjes. Bij reservering graag doorgeven.

Reserveren : fam. Bout  0522-451771 of [email protected] Locatie : Prinsesseweg 8, 7958 RT Koekange   aanvang : 20.00 uur met inloop vanaf 19.30 uur.