Iedereen kan de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse fietsen

Drentse Fiets4Daagse
Foto: Eigen foto

Meppel – De reguliere Amslod Drentse Fiets4Daagse is met dank aan het coronavirus geannuleerd. Amslod Drentse Fiets4Daagse wil toch graag dat iedereen de kans krijgt om lekker te fietsen. Daarom wordt een alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse opgezte.

Het is volgens de organisatie dé mogelijkheid om deze zomer toch heerlijk te fietsen in het mooie Drenthe en een echte Fiets4Daagse medaille te verdienen. De deelnemer zoekt zelf vier prachtige routes van 40 kilometer uit, die over vier verschillende dagen gefietst worden.

Deelnameformulier

Om mee te doen koopt iedere deelnemer een deelnameformulier à € 5,00 per persoon via www.fiets4daagse.nl. Na het fietsen van de vier routes, stuurt de deelnemer het ingevulde formulier op naar de organisatie en ontvangt dan in september een medaille.

Er zijn veel prachtige routes ontwikkeld in Drenthe. Zo kunnen deelnemers op diverse routes langs een Amslod Experience Center, waar ze gelijk een elektrische fiets kunnen testen. Veel routes zijn te vinden op https://www.route.nl/routes?q=drentse+fiets4daagse en https://www.drenthe.nl/fietsen-wandelen/routes?keyword=Recreatieve%20fietsroute&order=desc

 

Er zijn wel voorwaarden aan deze vierdaagse verbonden:

  1. Fiets tussen 1 juli en 1 september de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse. Dit doe je door vier dagen een route van 40 km te fietsen.
  2. De routes moeten in Drenthe gefietst worden.
  3. Houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.
  4. Stuur het ingevulde formulier in als bewijs dat je vier verschillende dagen, vier verschillende routes hebt gefietst.
  5. Alleen formulieren waarvoor betaald is, worden in behandeling genomen.

Reacties